Hem SmakprovLäs meraBeställ  

Absolut färsk - med recept från slott till koja.

HUNDARNAS KOKBOK har nosat upp läckra recept och tillagningsmetoder från slott till koja; till exempel TaxMex, det nya franska hundköket, Robinsonpinnar för de äventyrslystna, snöbollar med nya smaker för lavinhundar och en praktfull festmåltid när den väldige schäfern kommer hem på middag. Här kan du också spåra några exklusiva godbitar från de kungliga salongerna, som det nya torrfodret Solliden och prins Carl Philips vilda korvsmet.
Som tilltugg bjuds ett aldrig tidigare visat kapitel om olika sorters ben, många du aldrig ens tänkt på och ett annat bett fördjupar sig i pölsans viktiga historia.

HUNDARNAS KOKBOK ger äntligen en åsidosatt grupp matförbrukare, nämligen våra vänner hundarna, den respekt de förtjänar samtidigt som en lucka i den kokboksflora som likt bearnässås rinner ut över världen täpps till.

HUNDARNAS KOKBOK är en veterinärbesiktad receptsamtling som utan pinnar beskriver, inspirerar och bejakar den sköna hundkosten. Är HUNDARNAS KOKBOK verkligen en riktig kokbok? För hundar? För hussar och mattar?
Eller för dig som känner någon som är hund eller har en hund? Svaret beror ju i hög grad på vem som står för matlagningen där hemma i kojan. Ett är klart; den här makalösa boken är för god att tacka nej till.

HUNDARNAS KOKBOK är skriven av Torsten Blomquist, vars far var schäfer vid hundskolan i Sollefteå. Författaren har inte lämnat någon möda därhän, alla recept är provlagade i ett eget kök och testade på hungriga hundar.

HUNDARNAS KOKBOK är rikligt illustrerade med unika teckningar och målningar i olika tekniker av Fredrik Blomquist.
I hans konst kan man spåra drag av en champinjon.

Hundarnas Kokbok/Media Express Förlag och Information AB/112 sidor, mjukband med präglat omslag och intressanta flikar/Ca 150 illustrationer i fyrfärg/ISBN: 91-88198-99-5